Egy cica napja - Chi's sweet home OVA



  Ha szereted a cicákat, talán már ismered Chi-t is, akkor ajánlott megnézni a Chi’s sweet home OVA-t is. Garantált a jó szórakozás főleg cicabarátoknak.


  A történet lényege, hogy Chi kap egy nyakörvet, majd elszökik a játszótérre Kormossal, és megismerkedik egy új cicával. A harcias cica főleg mérkőzne Chi-vel, de persze a mi kis cicánk megmutatja, milyen is csak játszani, majd a nap végeztével hazamegy a mi kis macskamedvénkkel a családjához.

  Érdekessége, hogy megláthatunk más cicákat, Kormost is jobban megismerhetjük, amitől az első évad vége még szomorúbb lesz. Emellett láthatjuk, hogy Chi mentalitása (vagy hülyesége?) ragadós, de ezt egyik macska sem bánja. Vagy ha igen, akkor sem tud tenni ellene...

  Az egyrészes OVA 13 perces, és 2010ben készült, grafikája olyan, mint a normál sorozaté, és online megtekinthető AnimeAddidts oldalán. Maga a történet az első évad közepére tehető időben.

  Remélem most már mindenki megismerte Chi-t és az ő kalandjait, mert cicakedvelőknek kötelező darab ez az anime és természetesen ez az OVA is.

Megjegyzések