Cica új élete - Chi's new addres



  Ha már túl vagy a Chi’s sweet home-on, és nem találsz más cuki, macskát animét, akkor a következő évad, a Chi’s new addres ajánlott neked. De azért vigyázz vele: túladagolás károsíthatja a cicád egészségét.

  A történet ott folytatódik, hogy Kormos elmegy, és új hely kellene a Yamada családnak, hiszen a házinéni még mindig tiltakozik a cicus ellen. Persze a Yamada család együtt szeretne maradni, de ez csak a költözéssel lehetséges, így elmennek egy új lakásba, ahol a szomszédok is állatokat tartanak. Chi nemsokára megismerkedik az új hellyel, na meg az új lakókkal is:
Papagáj, aki mindenki hangját utánozza.
Nyúl, aki utánozza a háta mögött Chi-t, és ezzel bosszantja a kiscicát.
Kutyus, aki picit butus, de szeret játszani, és a cicákat is. Nagyon barátságos és aranyos, nem kell tőle félni.
Cica (Alice-chan), aki szépségversenyekre is jár, minden luxussal együtt él, de a macskák szociális életét is követi. Ő vezeti be az igazi felnőttes macska dolgokba Chi-t.
  A második évad is 104 részes, és 3 perces, de ennek már más, ha lehet még cukibb, az openingje. 2009ben készült, egy évvel az első évad után, de grafikája nem változott. Online fent van mindegyik rész AnimeAddidts oldalán.
  Ami érdekes benne, az a költözés és a vele járó macskagondok, majd az új hellyel való ismerkedés. Nem csak maga az új helyet kell megismernie, de az új lakókat és állatokat. Eddig csak cicákkal, és vad kutyákkal találkozott, most pedig kedves és aranyos társai lesznek.
  Mindenkinek csak ajánlani tudom, igazi családi anime, amit bárki megnézhet, iszonyúan aranyos, és a többi állat miatt nem csak macskafanoknak ajánlott.



Megjegyzések