Nyugati börtön egy keleti szemével - UGH

  

A következő ismertető +18 korhatáros tartalommal rendelkezik, illetve hard yaoi elemeket tartalmaz.
  Van egy börtön, melynek harmadik szintjén csak olyan rabok vannak, akik életükben már nem kerülnek ki onnan. Ez az Egyesült Államokbeli Underground Hotel Szövetségi Börtön, de az ott lakók csak Undergrand Hotel-nek hívjak. Az ottaniaknak tényleg csak egy Hotelt jelent, de az élet a föld alatt mégis nehezebb, mint hinnénk.

  Az első amit leszögeznék, hogy ez hard yaoi történetről van szó, vagyis amellett hogy yaoi elemeket tartalmaz, emellett fellehető többféle (akár SM hentai) ezért az olvasása csak annak ajánlott, aki elég idős hozzá, és biztosan bírni fogja a történet által okozott naturalista képeket, és a durvább történetet is.
  A történet ott kezdődik, hogy egy japán férfi: Owari Sen, bekerül az UGH harmadik szintjére egy gyilkossági ügy miatt, amit nem ő követett el, de a tettes helyett vállalja a börtönt. A börtönben pedig, sokan észreveszik, hiszen ő az egyedüli "más" a többiek között. A börtöntöltelékek egyik vezére is felfigyel rá idővel, Sword, vagy más néven Swordfish. Innentől Sennek megpecsételődött a sorsa, kezdetben csak szobatársak lesznek, majd egyre jobban összecsiszolódnak.
  Sen közben munkába áll, először Norman (az egyik elítélt) mellett fodrászként, majd az igazgatóhoz megy fel dolgozni, közben pedig megtámadják, és meg is erőszakolják. Kideriteni, ki volt a tettes nem nehéz, de biztosan mindent tudni akarunk?
Szereplők: 
Sen:
  Talán őt lehet legjobban az átlag emberhez hasonlítani. Próbál a többiekhez igazodni, nyugodt, és néha befolyásolható is, de a szükséges pillanatokban kemény is tud lenni. A történet az ő szemszögéből játszódik nagyrészt.

Swordfish:
  Igazi bandavezér: a börtönőrök inkább békén hagyják, és nem figyelnek rá, az elitéltek engedelmeskednek neki, bármit is kérjen.  Nepper, ezért a keze és szeme is mindenhova elér, minden információról értesül.

Norman: 
Régebben Sword szexpartnere volt, a történet alatt vissza akar térni hozzá, és el akarja hóditani Sen-től. Csaló, sunyi és csak a bajt keveri, mégis néha nagyon is emberséges.

Walter:
Norman szobatársa lesz a későbbi fejezetekben, aki többek között kertészkedéssel foglalkozik. Szerepe főleg a történet vége felé lesz lényeges.

Igazgató:
Az UGH-ban a történet alatt két igazgató is lesz, itt főleg a másodikról lenne szó. Kivülről becsületes polgárként láthatjuk, de neki is a harmadik szinten lenne a helye. Alávaló, és az emberi bármire képesek.

  A manga összesen 3 kötet, amit Yaoiarts csoport fordított. 2003-2005 között került megjelenésre, a grafikája tökéletes, pont annyira részletes a különböző oldalakon, ahogy azt látni szeretnénk, néha túlságosan naturalista, de a történet meg is kívánja, ezért ez sem negatívum.
  Nekem nagyon tetszett, a története fenomenális, a megvalósítás bravúros, végig lehet az izgulni az egészet. Egyetlen baj van vele: ha elkezdi valaki olvasni, akkor nem tudja letenni, ezért csak akkor kezdjünk neki, amikor biztosan egyedül, nyugodtan tudjuk olvasni.

Megjegyzések