Az első szerelem története - Anyo's love



  Érezted már fáradtnak magad? Nem bírtál ébren maradni a suliban? Akkor lehet, hogy rád is rád akaszkodott egy szellem, mint Anyo-ra, de hogy mi a teendőd, eltűnjön a szellem, azt megtudhat, ha tovább olvasol.

  Anyo története azzal kezdődik, hogy nagyon fáradt, és bár jó tanuló, mégis elalszik az órákon. Ekkor egy barátnője, Rei szól neki, hogy egy szellem van a hátán, aki elszívja az életerejét, és csak úgy lehet eltávolítani őt, hogyha megcsókolja az igaz szerelmét.
  Anyo persze kétségbe esik, hiszen neki nincs szerelme, csak néhány fiúbarátja, mikor betoppan egy ismerőse: Leo. El akarja vinni randizni, a kártyapartin lévő fogadása miatt. Itt ér az első választási lehetőség, de többet már nem mondok, inkább a játék beszél magáért.
Szereplők:
Anyo:
Az ő karakterével játszunk, és az ő döntéseit hozhatjuk meg, ezért olyan lesz, amilyet szeretnénk. A játékból az derül ki, hogy teljesen normális tanuló, jó jegyekkel, és hogy barátja Leo. De hogy ebből mi lesz?

Leo:
Kedves fiú, igazi bishi, aki jól néz ki, okos, és sportos. Róla se sok információ derül ki, ami pedig igen, az spoiler lenne.

Rei:
Anyo barátnője, aki a természetfeletti dolgokban jártas, és meglátta a szellemet is Anyon. Róla más nem derül ki.

  A történet kedves, aranyos, olyan kis szerelmes, amivel akár egy 12 éves kislány is játszhat, de az idősebb korosztály is kedvelheti. Grafikailag nagyon jó alkotás, a szerelők szépen ki vannak dolgozva, megfelelő háttér is van. Ami furcsa, hogy rövid, vagyis kb 10-15 perc alatt ki lehet játszani.
  A visual novel 2011-ben készült, magyar fordítása van, ezért aki nem tud angolul az is játszhat vele. Készítője Antique Ivy, akinek honlapján több bishi szereplőről készült rajzot és történetet is találunk.
  Ez a visual novel az elsők között volt, amivel játszottam, és nagyon megtetszett. Amit sajnálok, az az, hogy tényleg rövid, viszont kárpótolnak a szereplők na meg a történet. Mindenkinek (de főleg a lányoknak) csak ajánlani tudom.

Megjegyzések