Fessünk érzelmeket! - 24 szín: Az első szerelem palettája

Egy fiatal lány, Kunoshita Nanaka elkezdi középiskolás életét egy művészeti iskolában. Legjobb barátnője, Haneda Meiko vele együtt lépi át az iskola kapuját, s várja a csodás gimnazista éveket. Nanaka-nak mindene a rajz, ez által képes legjobban kifejezni érzéseit, nem pedig cselekedeteivel vagy szavaival.
Egyszer aztán felfigyelnek egy fiúra, akinek a ruhái festékfoltosak és a diákok utat nyitnak neki, bárhová is menjen. Egy pillanatra találkozik a tekintete Nanaka-éval, aminek később nagy jelentősége lesz, nem csak a bimbózó románcban. A lányok beállnak a festő klubba, melynek két tagja van, méghozzá két fiú. Mibu Kento és Hajima Chihaja két magányos farkas, akik nem számítottak további társaságra. 
Egy nap aztán felkérést kapnak, hogy a fesztiválra készítsenek egy nagy festményt, ám ez közel sem olyan egyszerű, mint gondolnánk. Hogyan lehet kijavítani egy véletlen esett foltot az ingen? Ráadásul a csapat egy tagja külföldi tanulási lehetőséget is kap…
Hogyan alakul a történet folytatása? Összejönnek vagy szerelmi négyszög alakul ki?

Szereplők

Kunoshita Nanaka: Nagyon kedves és aranyos lány, aki érzéseit rajzaival fejezi ki.

Haneda Meiko: Egy igazán jó barát. Élénk, vidám és energikus lány.

Mibu Kento: Kirobbanó erővel bíró ifjú, akinek megtetszik Nanaka, ám a lány visszautasítja. Ekkor kezd el Meiko irányába érdeklődni.

Haijima Chihaja: Külföldön szeretne tanulni. Nem egyszerű eset, de érzéseit ő is rajzokban és festményekben tudja a legjobban kimutatni.


Igazi shoujo manga, előtérben az érzelmekkel.
2008-ban került kiadásra, 1 kötetes – 5 fejezettel, Kozue Chiba tollából. Olvasható az AnimeAddicts-on és a manga.hu-n is.
A főszereplők szépen lettek megrajzolva, a történet pedig szórakoztató.
Nekem minden esetre tetszett, így csak ajánlani tudom a kikapcsolódásra vágyóknak.

Megjegyzések