Sátáni szerető: Szűz a pácban!


 A következő ismertető +18 korhatáros tartalommal rendelkezik, ecchi és hentai (szex) jeleneteket tartalmaz!

Érezted már úgy, hogy nem vagy elég nőies és vonzó, mikor az évfolyamon már szinte mindenkinek van párja? Beleszerettél valaha is az iskola sztárjába? Mi mindent tennél meg mindezért, hogy teljesüljön?
Sakurai Miu 15 éves és úgy érzi, nem elég nőies. A Seikan Katolikus iskolában tanul és minden napját a szomszédos templomban kezdi, ahol előnyösebb testért imádkozik. Ráadásul szerelmes Amamiya Shion-ba, aki nagyon jó tanuló, élsportoló és rendszerint igen csinos lányok zsongják körül. S, mint kiderül, a templomba is igen sűrűn bejár.
Miu egy napon azon kapja magát, hogy egy ütött-kopott varázskönyvet vásárol egy ősrégi könyvesboltban. Mindazért, hogy találjon benne egy igét, amely vagy a testén vagy a szerelmén segít. Egy darabig elveti az ötletet, végül fellapozza a könyvet. Rátalál egy neki tetsző varázsra, amit aztán szabályosan végre is hajt. Ám az nem úgy sül el, mint várta. A semmi helyett egyenesen a Pokol ura, Sátán bukkan fel előtte. A férfi először meg akarja ölni, majd a szüzességét kéri, míg végül már a lelkére pályázik. Természetesen, a segítségéért cserébe, miszerint a lány megkapja Amamiya Shion szerelmét. Ami, ha logikusan végig gondoljuk, abszurdum. Mégis, mihez kezdene egy lélektelen test egy szerelmes ifjúval?
Miu viszont naiv és nem gondolkodik előre, hanem rábólint az ajánlatra.
Ezek után Sátán mindent megtesz, hogy teljesítse a lány vágyát. Egyrészt, jól szórakozik, másrészt élvezettel nézi Miu szenvedését, harmadrészt pedig bosszantja a tény, miszerint Shion-ra semmi se hat. Mikor pedig végre rájön, hol a hiba, szinte már őrjöng dühében. Ettől függetlenül, beköltözik Miu-hoz, mint bátyja, s egy hűséges hollójából kis öcsit is csinál. Így Miu megkap még valamit, amit ugyan nem kért, de vágyott rá: egy normális családot. Igaz, a bátyja kicsit perverz egyén, de üsse kő, annyi baj legyen. Ráadásul még ez se elég neki, tovább rontja a helyzetet…
Mi lesz a történet vége? Hogyan próbálkozik Sátán? Miért nem hatnak a bűbájok Shoin-ra? Miért akarja mindkettő a végére Miu-t? Végül, hogyan dönt a lány?

Szereplők

Sakurai Miu
Kedves, aranyos és csinos lány, ám igen naiv. Viszont szerelem terén nagyon elhatározott leány, de erről többet nem mondok. Tessék elolvasni a mangát!
 
Amamiya Shion
Mint már elhangzott, jószerivel iskola első, helyes fiú, akit kisebb hárem övez nap, mint nap. Elhivatott katolikus, aki ha tehetné, megölné és elpusztítaná az összes ördögöt, s azok lakhelyét.

Sátán - Kai
Unalmában szórakozik Miuval, kihasználva és a saját javára fordítva a dolgokat. Végső soron nem szent, hogy ne így cselekedjen. Azonban egyetlen dologra nem számít, mikor belekezd könnyed játékába. Olykor a pók is beleesik saját hálójába.

Shinjou Mayu talán egyik legismertebb mangája az Akuma na Eros – Virgin Crisis. 2001-ben indult útjának, meghódítva az olvasókat. 4 kötetes, 24 fejezetes + 2 extra tartozik hozzá. A mangaka nem sokat foglalkozik a hátterekkel, mégis van valami a műben, ami megfogja az olvasót. Engem mondjuk Kai szemei ragadtak magukkal.
Érdekes történet, mely nem hagyja unatkozni az olvasót. A szereplők egyediek, egy olyan sztoriban, mely nem mindennapi. Nem átlagos szerelmi történet. Akad néhány csavar, mely felpörgeti az eseményeket és más megközelítésbe hozza a dolgokat.
A manga.hu oldalról letölthetők a részek, magyar fordításban.
A bátrabbaknak jó szórakozást hozzá! 

Megjegyzések