Véres és morbid poénok egy angyalkától - Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan



  Néha jó, ha az ember nem véresen komoly animéket néz, hanem kikapcsolódik egy vicces kis paródia mellett. Persze ez nem azt jelenti, hogy a paródia ne lenne véres, esetleg kicsit korhatáros, de ettől függetlenül, szinte biztos az agyzsibbasztó kikapcsolódás.
  A történet egy édes angyalról szól, akinek küldetése, hogy megöljön egy diákot,  név szerint Kusakabe Sakura, hiszen egy tökéletes lolicon világot akar a jövőben kialakítani. Dokuro-chan nem akarja megölni őt, ezért megakadályozza, hogy tanuljon, és így a szérumot se sikerüljön kikísérleteznie. Vagy mégis? Persze itt még nincs vége, hiszen Dokuro-chan se egy átlagos angyal, vagyis… ebben az egész történetben nincsenek átlagos angyalok.
  Az angyalok ebben a történetben is glóriát hordanak, ami éles, és mindent elvág, de ha leveszik az angyalok fejéről hirtelen kóros hasmenés jön rájuk. Emellett minden angyalnak van egy fegyvere: Dokuro-channak még jó, hiszen buzogánya van, de egyeseknek csak vizes törülköző jutott (ami ugyanolyan halálos tud lenni).
Szereplők:

Dokuro-chan:
Senki se marad életbe, aki a közelébe marad, mindenkit széttép a buzogányával, Excaliborggal, de ezután rögtön fel is támasztja őket a: piriupirupipirupi varázsigével.

Kusakabe Sakura:
Átlagos diáknak tűnik, aki a jövőben megalkotja a tökéletes lolicon világot. Szerelmes Minagami Shizuki-ba, ami persze elég nehézkes Dokuro-chan örző védő buzogánya mellett.


 Mihashigo Sabato:
Az angyal, aki tényleg ki akarja végezni Sakurát, és mindent meg is tesz ezért. Persze Dokuro-chan nem engedi a kis kosra emléketető lánynak, hogy sokkolja Sakurát, ezért minden áron megvédi őt.

Mitsukai Zakuro:
Dokuro-chan húga  bár inkább a nővérének néz ki. Visza akarja vinni Dokuro-chan-t a jövőbe, és bármit megtesz ezért, még a fegyverét: Eckilsax is használja (ami egy vizes törülköző)


Zansu:
Egyetlen férfi angyal a történetben, aki akárhogy nézzük, inkább démonra hasonlít, vagy egy punkra. Dokuro-chan segítője, és perverz… Jobban, mint a többiek.

  Az anime két évadot élt meg, de ez összesen 8 részt jelent. Az első 2005-ben készült, a második 2007-ben. Az első évad fent van Animeaddicts-on, a második évadot pedig videómegosztó oldalakon lehet megtalálni, magyar felirattal. A grafika jó, igazán illik a véres-ecchis-horroros történethez.
  Maga a történet semmiképpen sem átlagos, vicces, és poénos is lehet, de másnak meg undorító. Szerintem érdekes, egy-két poén tényleg sok volt, de a legtöbb azért tényleg poénos. Csak annak ajánlatos megnézni, aki minimum 16 éves, nem riad vissza a sok vértől és tényleg bírni fogja a morbid humort is, na meg az erős ecchi jelenteket.

Megjegyzések