Egy tragikus történet a kamerák mögül - Rec - Kimi ga Naita Hi



  A filmsztárok élete más, mint a mienk, még akkor is, ha azt mondják, olyanok szeretnének lenni, mint mi. Történetünk főszereplője is ilyen, aki filmje befejezése után, iskolába akar járni, de még nem tudja, milyen nehéz i lesz ez.
  Satoru tiniszínész, aki most vonult vissza a nyilvánosság elől, és aki iskolába szeretne járni. Az iskolában hamar megkedvelik, de nem, mint embert, hanem a híres színészpalántát. Ekkor találkozik Minamival, aki elkészített egy furcsa videót, és akivel valóban össze tud barátkozni.
  Megtudhatjuk a videó miért is készült el, és láthatjuk azt is, hogy Satoru-t hogyan filmezi le a lány. Ekkor még Minami sem tudja, hogy Satorunak egy titka van, és hogy nem sokára, mindenki megtudja, mi ez a szörnyű titok.
Szereplők:
Satoru:
Kedves fiú, aki normális életet akar élni. Mindenkinek egy álarcot mutat, csak Minami előtt nyílik meg, és mutatja meg az igazi mosolyát.

Minami:
Még sosem sírt életében, ezért mindenki érzéketlennek találja, mégis ő sokkal emberibb, mint néhány társa. Satoruval való találkozás után, ő az egyetlen, aki meg tudja örökíteni a fiú igazi énjét.

  A manga 1 kötetes, összesen 4 fejezetes, de rövidsége ellenére egy teljes történetet ad, igazi befejezéssel. 2010-ben íródott, Aoi Makino tollából. Magyar fordítás van, mind a 4 fejezetre. A címe japánul: Rec - Kimi ga Naita Hi, vagyis Rec – a nap mikor sírtam. Ez a cím sokat sejtet, és talán a legnagyobb spoiler is a történetben.
  Aki nem szereti a sírós történeteket, az most verje ki a fejéből, hogy elolvassa, mert ezen még a kőszívű embernek is kicsordul a könnyük. Aki viszont szeretne érzelmekről, emberekről, sorsokról olvasni, annak mindenképpen ajánlom ezt az egykötetes mangát. 

Megjegyzések

  1. Kaphatok egy linket ahol el tudom olvasni a mangát. ? :) Lécci ha nem nagy gond. ^^ :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://namida-fansub.hu/mangaolvaso/REC_-_Kimi_ga_Naita_hi :)

      Törlés

Megjegyzés küldése