Mit jelent az, „szeretlek”? - Soul Eater DJ: M


Rövid, 15 oldalas doujinshi, melyben a „szeretlek” szó jelentésén töprengenek a fiatalok. Egy átlagos, csendes nap némi veszekedéssel és béküléssel egybekötve.
Maka vidáman toppan Soul elé egy nap, hogy menjenek együtt haza. Egy gyors játszma által eldöntetik, hogy Maka fogja tekerni a biciklit, míg Soul hátul lustálkodik. Minden rendben is megy, míg a fiú el nem kezd töprengeni néhány aprócska dolgon. Aztán akcióba lendül, miközben megejt egy gyors telefont is…
A többi legyen a manga titka, tekintve rövidségét.

Szereplők

Maka Albarn
Ellógja a takarítást, hogy végre kettesben tölthessenek egy kis időt Soul-al. Változatlanul hozza kötekedős, kissé veszekedős formáját, de sokkal békésebben, mint egyébként.

Soul Eater Evans
Gondolataiba merülve hozza megszokott formáját, az érzékibb dolgok irányába fordítva figyelmét. Persze, esze ágában sincs hangosan kimondani mindazt, ami a fejében lezajlik, vagy amit érez.


A karakterek hűek önmagukhoz, akár a mangába vagy az animébe is illene e tömör one-shot. Igaz, kurta, de tartalmas és van egy varázsa, ami miatt képtelenség elsiklani felette.
2008-ban készült, Katsura Miya által e rövid szösszenet. Az AnimeAddicts oldalán olvasható.

Megjegyzések