Összetartozunk! - Soul Eater DJ: Eper és Menta


One-shot, melyben rájönnek, mennyire is összeillő párost alkotnak, mind az iskolában, mind a magánéletben.
Maka már épp megfojtaná Soul-t, amiét megint Blair rajta lóg, ám a kiscica ekkor megszólal. Méghozzá azt mondja, hogy Soul beteg, igen magas láza van. Maka végül ennek igazat ad és azon kezd töprengeni, mit tegyen. A fiú elhárít mindenféle kezelést, inkább csak aludni akar. Maka így kénytelen-kelletlen iskolába megy, ám előtte még megkérdezi, mit enne. A válasz: gyümölcstorta.
A lány persze nem veszi komolyan, így az iskolában Tsubaki-tól kér tanácsot. Ám ő csak annyit mond, hogy olyasmit készítsen vagy vegyen, amit Soul kért. Maka viszont hallani se akar bolti süteményről, inkább a konyhát dönti romba. Soul persze átlát rajta, így végül együtt eszik meg a sütit, miközben a lány egy piros epret bámulva megjegyzi, hogy az nagyon hasonlít Soul szeméhez. Soul erre felfigyel, és a teájában lévő mentát veszi elő példának, a lány szemeivel kapcsolatban. Mikor pedig Maka már megsértődne a dolgon, jön is az egyszerű magyarázat és a végkifejlet.
De ez maradjon a manga varázsa.

Szereplők

Maka Albarn
Hiába okos, ő se tud mindent, így a növények jelentését se ismeri. Végig agódja az iskolában töltött órákat, hisz egyedül hagyta a beteget egy macskával…

Soul Eater Evans
Betegen sokkal aranyosabb, mint egyébként, ezzel Maka is így van. Látván a lány törekvését, nem fél kezdeményezni egy kicsit, illetve jobban megnyílni irányába.

A karakterek hűek önmagukhoz, akár a mangába vagy az animébe is illene e néhány képkocka. Igazán romantikus kis történet, mely lenyűgöz egyszerűségével.
2008-ban készült, Katsura Miya által e rövid szösszenet, mely összességében 30 oldalas. (Soul Eavet DJ: Strawberry & Mint). Az AnimeAddicts oldalán olvasható.

Megjegyzések