Szerelmes vagyok vagy mégsem? - Kiss x miss



  A tanulmányi kirándulásoknál nincs is jobb: együtt lehetsz az osztálytársatokkal, láthatod a szerelmedet fürdés után, vagy csak egyszerűen vele töltheted a napot büntetlenül. De mi van akkor, ha nem a szerelmeddel leszel?
  Yuuka elhatározza: este megcsókolja szerelmét, Suzuki-kunt, de véletlenül másik ágyba talál, és Makita-kunt csókolja meg. Másnap kettes csoportokban mennek túrázni, ahol el is tévednek, és Makita-kun megsérül, így az egész napot, a segítségre várva töltik. Mi lesz ebből? Yuuka kit fog választani?
Szereplők:
Yuuka:
Igazi tinilány, aki kezdetben a szépfiúkért rajong, majd megismeri, milyen is kedvelni valakit. Kedves, de tájékozódási képessége rossz.

Makita-kun:
Visszahúzódó fiú, aki szeretné, hogy Yuuka vele is legyen. Mogorva picit, de csak az érzéseit nem akarja felszínre engedni.

  A manga egy 31 oldalas one-shot, ami 2005-ben készült. Jó történet, de az oldalszám kevés volt, hogy ténylegesen ki legyen fejtve a történet, de a lezárása szépre és teljesre sikerült.
  Szerelmes one-shot, amit mindenkinek ajánlok, aki szereti a shoujokat. Kedves kis történet, sokat új dolgot nem ad, de hát ilyen rövid idő alatt nem is lehet. Egy szó, mint száz: aki szereti a shoujot mindenképpen olvassa el.
  

Megjegyzések