Szexis szemüveges lányok - Pura-tina+



A manga hentai műfajba tartozik, vagyis 18 év felett ajánlott az olvasása.
  Milyen lenne egy suli, ahol a klubtevékenység közben is csak szórakozni lehet, minden fiút lányok vesznek körül, akik azt várják, hogy lefotózzák őket? A pasiknak biztos jó, de hogy ne legyen ilyen egyszerű, legyen a történetben két testvérpár is, akik „különleges képességűek” és máris kész egy tökéletes hentai... vagy mégsem?

  A történet (mert hentai ellenére azt is tartalmaz) a fotósklub életéről szól, és azoknak tagjairól. A fotós klubról tudni kell, hogy a klubtevékenység legjavát az erotikus képek készítése jelenti. Főként Chinamiról készült képek, aki a klubnak nem tagja, csak tanácsadó. Amikor a diáktanács elnőke a klubba érkezik, Chinamit csak egy szemüveges strébernek látja, de mikor leveszi a szemüvegét, Chinami-chan mellei elkezdenek nőni, ahogy Amemiya férfiassága is.

  A fotós klub csellel tagot szerez, mint a diáktanács elnökét is, és persze megismerhetjük Chinami családját is, akik pont olyan furcsák, mint Chinami. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor a lány családjához be is törnek, vagy amikor horror-hentai filmet forgatnak, na meg... De ez már a mangából fog kiderülni.

Szereplők:

Chinami:

Kedves és naiv lány, aki bár idősebb (24 éves) mégis úgy viselkedik, mint egy iskolás. Rendszerint szemüveget visel, mert nem szereti a nagy melleit mutogatni, a srácok viszont jobban szeretik szemüveg nélkül. Úgy néz ki mint egy stréber, és teljes ellentéte testvérének.


Irumi:

Erőszakos, fontoskodó, önző és féltékeny Chinamira. Mindent jobban akar csinálni nála, ami nem mindig jön össze. Emellett szereti az extrémebb (szado-mazo) szexet, amivel a legjobban meg tudja döbbenteni a férfiakat, és általános poénforrás a történet alatt. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor ő is rendelkezik különleges képességgel, mégpedig, hogyha leveszi a szemüvegét, akkor chibi és nagyon cuki lány lesz.


Akira:

A család legkisebb férfi tagja, aki szintén naiv, de főként azért, mert még fiatal. Ő nem visel szemüveget, különleges képessége maximum a férfiassága nagysága. A két lány között kicsit elnyomják, de mindketten szeretik (és Irumi versenyzik a kegyeiért)


Nishiyama:

A fotós klub vezetője, aki perverz, és csak fotózgatni akarja a jó csajokat, na meg tagokat szerezni a klubba. Mindig megmenti a klubot a bezárástól, és mikor a manga befejeződik, akkor is azt tervezi, hogy valahogy újjáéleszti a klubot.


  A manga egy kötetes, és 2008-ban adták ki. A grafikája jó, háttér is meg van rajzolva, egy hentai mangához képest kidolgozott. Cenzúra  van benne, ami egy vonallal oldanak meg.

  A manga érdekes, a képességek egyediek, nekem nagyon bejött. Mindenféle fétisről szó van benne, ezért csak gyakorlott fanoknak ajánlott, akik nem riadnak vissza az incesttől (rokonok közötti szex) vagy akár a szado-mazotól (bár itt még nem olyan durva). Aki ezt bírja, az szeretni is fogja, ebben biztos vagyok.

Megjegyzések