Beszélő kutyusok - Inumimi



  Ha van kutyád, vagy ha nagyon szereted a kutyusokat, akkor biztosan gondoltál arra, milyen lenne, ha a kutyusod emberi formát öltene, beszélgetne veled meg ilyenek. Ebben a történetben még ez is megtörténhet.
  A történet kezdetén Yuichiro Kinosaki éppen hazaérkezik a hosszú, Kanadai útról, mikor észreveszi, hogy idegen lányok vannak a házában. A lányok hamar elmondják, hogy ők a Yuichiro kutyusai, és örülnek, hogy a gazdi megérkezett.
  Ezután elkezdődik a tanulás, hiszen a kutyusok nem törhetnek-zúzhatnak puszta kedvességből. Elsőnek megtanulnak mosogatni, na meg mosakodni is, még akkor is, ha nem szeretik a vizet.
  A történet során nem csak a kutyusokat ismerjük meg, hanem a környezetet is, Yuichiro osztálytársát, és iskolatársait, a parkban lévő kedves vagy kevésbé kedves embereket. Mindeni máshogy viszonyul a kutyusokhoz, hiszen más a személyiségük is, mégis mindenki egy idő után meg fogja őket szeretni.
Szereplők:
Yuichiro:
Ő A gazdi, Elgának és Lunának. Szerencsétlen fiú, aki kezdetben nagyon nehezen szokja meg a női kutyusokat, mégis mindegy kutyusnak segít, ahogy tud (még Rinonak is) Eszes fiú, de ezt a történet végén lesz fontos.

Elga:
Ő kötődik legjobban a gazdihoz, bármit megtenne érte. Mindig segíteni szeretne, ami sokszor inkább csak szerencsétlenkedésbe torkollik. Utálja vizet, de egy idő után hozzászokik.

Rino:
Ő gazdija Yuichiro apukája, aki átváltoztatta őket emberré. Csendes, de mégis mindig éber kutya, aki vigyáz Elgára és Lunára. Menhelyről került a családhoz, ezért annyira óvatos mindenkivel, de ha megkedvel és elfogad valakit, azt nem bántja (még ha postás is az ember)

Luna:
Még kölyökkutyus a többiekhez képest, ezért sokszor celeburdi és játékos. Mindenkivel szívesen játszik, de lesz majd barátnője is, na és persze a gazdi.

  A manga 2005-2007 között készült, 3 kötetet számlál, ami kevésre sikerült. A rajzolás cukira sikerült, a történethez illik. A címe: Inumimi arra utal, hogy a lányok félig emberek, félig kutyusok (japánban ezt nevezik inumiminek) A manga a Young Animal Arashi magazinban jelent meg, ami főleg az ecchikkel foglalkozik.
  A manga elején nagyon jellemző az ecchis jelenetek, főleg a fanservice, de ahogy haladunk a történettel, ez egyre csökken, és a szereplőket ismerhetjük meg behatóbban. Aki nem szereti annyira az ecchiket, annak is érdemes belenézni, aki viszont szereti a lightosabb, cuki történeteket, vagy a kutyusokat, annak ez a manga való.

Megjegyzések