FMA DJ: A Törpe és a Kekec ezredes barátsága?!


Fullmetal Alchemist DJ: The Army’s Bean

A sereg Babaszemjankója” című történet hű címéhez. Geg manga, melyben Ed méretét parodizálják ki, igen látványosan.

Ed igencsak pöttöm méretet kap e röpke történet erejéig, ráadásul Mustang-gal összezárva. Ed nem hajlandó megszólalni, míg Roy-t láthatóan nem a munka köti le, s felesleges szabadidejében a fiút nyúzza. Hol szadizza egy kicsit, máskor meg kedves vele. Életük nem épp problémamentes, s kissé döcögős, de egész jól alakulnak a dolgok mindettől függetlenül. Ám mire Ed is megszokná a dolgot, s végre kezdenének összebarátkozni, az egésznek vége szakad egy felbukkanó alak miatt…

A 2004-es doushinji egy 10 részes sorozat második darabja. Kár, hogy a többi történetet még nem fordították le, ám bízzunk bennük, egy nap talán azok is olvashatóak lesznek magyarul. 
Készítője Shinichi Fuji, aki tagja a Private Label doushinji-körnek. Művei nagyrészt shounen ai és yaoi FMA DJ-k, de akad köztük Prince of Tennis és Yu Yu Hakusho DJ is. Eredeti címe: Hagane no Renkinjutsushi DJ: Gun no Mame.
A rajzolása szép és jól kidolgozott, a történet hangulata adott. Rövid, de igen humoros kis szösszenet, mely nincs 20 oldal.
Rajongóknak kötelező darab. Az AnimeAddicts oldalán olvasható.

A sorozat további részei:
01. Fifty Fifty
02. Gun no Mame
03. Roy no Mame
04. Roy to Mame
05. Gun to Mame
06. Mame to Mame
07. Mame + Mame
08. Mame to Roy
09. Final Mame Fantazy
10. Mame no Nichijou



Megjegyzések