Lehetlen szerelem - Air Koi



  Ha szeretsz valakit, akkor nem érdekel más, csak a szerelem, a másik fél, akit szeretsz. De mi van akkor, ha a szerelem nem lehet teljes? Ha a másik fél valamiért nem tudja viszonozni a szerelmet?
  A történetünk kezdetén egy lány, Tomba Niina, éppen egy fán van, és egy madárfészket fotózik le. Ezután leesik, pont egy fiú karjába, majd lassan kiderül: azért akarta lefotózni a fiókákat, mert ez egy játék része. Ha megtalálja és lefotózza az összes feladványt, akkor a szerelme megengedi, hogy járjanak.
  Eközben a fiú, akire ráesett Niina, Tarou, szerelmes lesz a lányba, és nem csak segít neki, de meg akarja akadályozni, hogy ilyen veszélyes helyzetekbe kerüljön. Tarou mindenfeladványnál segíteni fog Niinának, és szépen lassan lehull a fátyol a senpai titkáról is.
Szereplők:
Niina:
Elkeseredetten oldja meg a feladványokat, bármit megtesz, hogy játéknak a végére érjen. Nem igazán vidám, és mindig magányos, csak Tarou az egyetlen társa.


Tarou:
Kedves, érzelmes fiú, aki segít Niinának a feladványokban. Szereti Niinát, de vajon szerelme beteljesül, vagy egyedül marad?

  A történet egy kötet, vagyis 3 fejezet hosszú. A manga 210-ben látta meg a napvilágot. A rajzolása szép, shoujos, a történet érdekes, fordulatos, amennyire egy shoujo fordulatos lehet, illetve a befejezése is szép. Magyar fordítása van, online olvasható.
  Rövidre sikerült, bár a befejezése szép, ami lezárja történetet. Érdemes elolvasni azoknak, akik szeretik a shoujos történeteket, vagy csak egyszerűen a játékos, de kedves mangákat. 

Megjegyzések