Legyél a hamis-barátnőm!

Narabuna Kiken! 

Vagy annyira jóban egy barátoddal, hogy a kedvéért az általa kiszemelt lány barátnőjét elhívd randizni? Natsume pontosan ezt teszi. A fiú égimeszelő, s látszólag igen barátságtalan, érzéketlen. Legalábbis Miku a maga közel 150 centijével így látja, hisz folyton veszekednek. Ám egy napon Natsume előáll ötletével: hozzák össze a haverját, Daichi-t Miku barátnőjével, Mitani-val, mivel a fiú túl félénk ehhez. Miku végül rábólint a dologra, s össze is hoznak egy-két randevút, természetesen négyesben.
Mi sül ki mindebből? Sikerrel járnak? Vagy talán valaki előre látja minden lépésüket?

Szereplők

Hirano Miku
Alig 148 centi, így sokszor általános iskolásnak nézik, ami őt kifejezetten bosszantja. Ám az iskolában ő a „nagy testvér,” aki remek tanácsokkal szolgál. Általában mindenkivel jól kijön, kivéve Natsume-t.

Hyoudou Natsume
188 centi magas égimeszelő. Rendszerint kötekedik a lánnyal, aki szerint egy átkozott gonosztevő. Érdekes módon, a barátai ezt másképp látják.

Satou Daichi
Natsume legjobb barátja, szorgalmas és félénk elsős, akinek Miku barátnője tetszik.

Mitani Ryouko
Miku barátnője, aki segíti barátnőjét, történjék bármi.


A mangát Shiraishi Yuki készítette, 2009-ben. Oneshot. A történet egyszerű, humoros, és van benne egy nagy csavar. A rajzolása szép, a karakterek jól sikerültek. Előtérben a szerelem, az érzelmek, mint szinte minden shoujo mangában.

Megjegyzések

  1. Szia azt szeretném megkérdezni, hogy ezt a mangát hol lehet neten magyar fordítással megkeresni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://animeaddicts.hu/download.php?onlinelist.23.8574

      Törlés

Megjegyzés küldése