Cross-dressing az íjászklubban - Kaichuu!


  Szeretsz sportolni? Biztosan mindenki tudja, milyen iskolai edzésre járni, és milyen rossz is a sok erőfeszítés és még úgyse tudunk tökéletesek lenni. Ilyenkor mély levegő és… nézzétek meg ezt az animét, ami tuti feldob titeket. 
  Az anime lényege, hogy Tachikawa Tetsuya az íjászklub tagja, kedvenc foglalkozása pedig az íjászat. Tetsuya egészen jól lő, de hirtelen a suliba került lány még nála is jobb lesz. A meglepő pedig az, hogy a lány nem is lány, mégis jobban néz ki, mint a suli összes csaja.

  Ha a szimpla sport anime és a cross-dressing se tud meggyőzni, hogy ez egyhatalmas vígjáték akkor itt a csavar: Fudou Gonzaburou, a fiú, aki lánynak öltözött, szeretne Tetsuya párja lenni. Most mihez kezdjen szegény Tetsuya?
  Az anime 4 részes, összesen picivel több, mint negyed órát kell az egész sorozatra szánni, ha meg akarod nézni, mivel ez egy népszerűsítő animének is felfogható. Mangában 12 kötetes, befejezett, de magyar fordítása nincs.  2010ben készült az anime, a képi világa pedig ehhez illő, modern, és szép látvány.


  Mindenképpen érdekes egy anime, érdemes megnézni, mert nagyon szórakoztató egy alkotás. Aki egy rövidebb szórakozásra vágyik, annak ajánlom ezt az alkotást.

Megjegyzések