Művész vs démon - Sekiei Ayakashi Mangatan

  Szereted a művészetet? A rajzokat? és még a démonokért is odavagy? Akkor a Sekiei Ayakashi Mangatan csak neked való, hiszen erről szól ez a rövid kis anime.
  Sekiei egy művész, aki visszahúzódóan, a tömegtől és a falutól teljesen elzártan él egy házban. Csak akkor bújik elő, ha démonok vannak a faluban, és így kezdődik a történet is, amikor is Sayu, egy falubéli lány elmegy hozzá, segítséget kérni. Ezután, megtudhatjuk, hogy mi is a baja Sayunak, és hogy Sekiei hogyan fog segíteni a lánynak.
  Az anime 2012ben készült és összesen 3 részes, egy rész pedig durván 5 perc, vagyis nem egy hosszú darab. Megvalósítása tökéletes, részletes, aprólékos, színes ahol kell, a történet pedig érdekes marad.
  Amit viszont sajnálok pont a rövidsége: olyan, mintha egy anime sorozat első része lenne a 3 részecske, és simán jöhet egy folytatás is, hiszen a végét nem zárták le teljesen. A karakterek se fejlődtek ki teljesen, de ez kevésbé zavaró hiszen Sayut úgy-ahogy kiismerhettük, csak Sekiei és csapatát nem.

  Nekem nagyon tetszett és ajánlom mindenkinek, aki szereti művészeket és a démonokat és nem sajnál egy negyed órát egy ONA-ra. 

Megjegyzések