Új MANHWA project ~ DICE


Teljes cím: DICE: The Cube that Changes Everything

Animeaddictsra írt ismertetőm :D :

Ezt a manhwát Yun Hyun Seok készíti és a Naver magazin publikálja.
Ez a legelső műve -leszámítva azt ahol csak a történetet írta-, viszont máris az egyik legjobbként tartják számon.

-Történet-

A manhwa elején egy álomba tekinthetünk be, ahol az embereknek (kik meghaltak) egy kockával kell dobniuk ahhoz, hogy újjászülethessenek. Azt, hogy milyen élete lesz újjászületés után a szám határozza meg amit dobtak, például a hatos a jó szerencsét jelenti, tehát következő életedben lehetsz akár gazdag, vagy sztár is.

Főszereplőnk Dongtae ebben az álomban az egyes számot dobta, ezért lett az egész élete egy kész rémálom; csúnya, gyenge, a családja sem épp a legjobb.. ráadásul az iskolában az állandó terrorizálást is el kell viselnie.
Egyik nap beiratkozik az iskolába Dong Taebin, ő és főszereplőnk csak névben hasonlítanak, minden másban Taebin sokkal tökéletesebb, ráadásul Dongtae álmai hölgyét: Eunju-t is megszerzi magának.
Mivel ezt már nem hagyhatja annyiban elhatározza, hogy követi őt hazáig. Miután egy emeletes ház tetejéig követte őt, megjelent előtte egy fénylő kocka, azaz egy DICE.

~.Az, hogy mi is ez a DICE, és hogy mi fog történni most a szereplőkkel..,
vagy hogy ki trollkodja szét Dongtae telefonját az megtudhatjátok, ha elolvassátok a manhwát.~

-Vélemény-

A történet.. hát.. kicsit érthetetlenül kezdődik számomra, de egyre mélyedve a sztoriban kezd világosabbá válni (ne tessék aggódni, nem túl bonyolult).
A rajzolás illik a történethez, a szép grafika és az élénk színek az alapja a sztoriban lévő misztikumnak, mert hát lássuk be.. kopott színekkel az egész értelmét vesztené, élvezhetetlenné válna.

Tehát röviden: Nekem tetszik a sorozat, bár a lassú angolra fordításért -5 pont. (:D) Csak ajánlani tudom mindenkinek, és bár a témájában ott a romantika, eddig semmi haladás nem volt, de majd meglátjuk.~

Letöltéshez kattints a fejezet számára, az elvezet a letöltő linkhez.

Fejezet letöltés: 0, 1, 2, 3

Megjegyzések