Inu × Boku Secret Service

Inu× Boku Secret Service



A történet az Ayakashi Kan nevezetű komplexum (bérház) előtt kezdődik.Ez a hely arról híres az emberek körében hogy ebben a házban csak a szuper gazdag emberek élhetnek.De ennél sokkal többről van szó.Ebben a komplexumban olyan "emberek,, élnek akinek az ősei szörnyekkel keveredtek és bennük reinkarnálódtak, tehát a testükben youkai-vér csörgedezik.Ezáltal emberi testük van de képesek külön féle lényekké átalakulni .A főszereplőnőnk sem kivétel ez alól.A jómódú Shirakiin-hából származik és a családban csak is az ő ereiben folyik a youkai-vér, ezért szinte csak a cselédek nevelték,de persze ők is csak érdekből.Így nem kapta meg azt a szeretet amit minden gyerek többek között a húga.Nagyon magányosnak és szánalmasnak érezte magát ezért,hogy erősnek látszódjon mindenkinek hencegett és nagyképűsködött és ezzel a viselkedéssel csak mindenkit megbántott.
Emiatt a főszereplőnk úgy határoz hogy míg nem tud az emberekkel kedvesen társalogni addig egyedül fog élni.De persze ez nem fog sikerülni.Mivel ebben a komplexumban természetfeletti lények élnek minden itt lakó mellé kineveznek egy úgynevezett titkosszolgálati ügynököt aki védelmezi őket,és ez alól a főszereplőnk Ririchiyo sem kivétel.Kinevezik mellé Miketsukami-t akivel eleinte ugyan nem nagyon akar megbékélni idővel rájön, hogy a fiú bármit de tényleg bármit megtenne a lány kegyeiért.Szó szerint úgy viselkedik mint egy kutya.És így nehezen de sikerül a fiúnak közelebb férkőzni Ririchiyo-hoz.És az egész történet ezen a szálon fog futni,persze megismerkedünk más szereplőkkel is.Ha megnézitek megtudjátok sikerül e Ririchiyo-nak megváltoznia és mi sül ki közte és Miketsukami között. 

Szereplők


Shirakiin Ririchiyo
Ő a főszereplőnk.Hosszú fekete hajú és fekete szemű. Mikor előhívja magából a szörnyeteget egy ember-bika lesz belőle.Bunkó,beképzelt de ennek ellenére nagyon érzékeny.De érzéseit leginkább levelekben tudja kifejezni. 

Soushi Miketsukami



Ő lesz Ririchiyo testőre.Ezüst színű haja van és a bal szeme kék a jobb pedig aranybarna.Ő egy kilenc farkú róka-emberré képes átváltozni.Nagyon kitartó.ravasz és védelmező de mindenek felett nagyon kedves.Talán emiatt sikerül belopózni Ririchiyo szívébe.

Renshou Sorinozuka


Zöldes szem és hosszú barna haj.Eszméletlen szerencsétlen és nem törődöm típus.Egyáltalán nem érdekli ha az emberek meglátják a "szörny" alakjában.De pont ez benne a legjobb.A második alakját egy fekete tekercshez vagy szőnyeghez hasonlítanám,épp ezért nagyon könnyen tudja magát álcázni.

Nobara Yukinokauji


Ő Sorinozuka testőre akinek elég nagy dolga lenne ha egyáltalán érdekelné a védence.Hosszú szőke haj és zöld szem.Hát elég pasi ellenes így egyértelmű hogy a saját neméhez vonzódik.De egyébként egy kedves és aranyos nő személy.A második alakjában képes a jeget irányítani.

Kagerou Shoukiin


Hosszú fekete haj és nem kivehető szem szín mivel mindig egy álarc van rajta.És az álarchoz kapcsolódik egy bűvész feelingű ruha is.Ő elméleti síkon Ririchiyo vőlegénye mivel régen a szüleik egymásnak szánták kettejüket.Hát kb 3 részben van benne de annyit meg lehet róla egyértelműen állapítani hogy idióta.Még az autó üvegről is el tudja mondani hogy szadista vagy mazoista ránézésről.Második alakjában kimonóban van és egy óriási pengéjű kardja.

Karuta Roromiya


Kagerou testőre.Rövid rózsaszín haja és ugyan ilyen színű szeme van.Aranyos de termetéhez és alakjához képest rengeteget eszik.Szó szerint zabál..de egy folytában.Második alakja egy hatalmas lila színű csontváz.

 Barni Watanuki


Rövid szőke haj és kék szem.Kedves és aranyos de ő magát lázadónak mondja.Második alakja egy mosómedve szerűség.Mivel pici elég gyenge ezért rengeteg edz, hogy meg tudja védeni szerelmét Roromiya-t.

Zange Natsume


Ő Watanuki védelmezője.Hosszú vörös haja van és mindig egy fekete nyuszi fül van a fején,és mindent nyuszi rajzokkal magyaráz el.Különlegessége hogy látja mások érzelmeit és ezt elég ügyesen kihasználja.Kedves és vicces karakter és nincs második alakja.

Vélemény

Tulajdon képen egész jó anime.A helyszíneket gyönyörűen tudták ábrázolni a szereplők is elég jók lettek csak túl sok volt nekem a chibi ábrázolás mód.Az manga rajzolója és egyben az anime szerzője Fujiwara Cocoa.Nekem ez volt tőle az első animém és a története tetszett csak keveselltem belőle a fantasy jeleneteket csak egy picivel kellett volna több belőlük.Az OP-t a mucc zenekar Nirvana című számát hallhatjuk ami engem nem nagyon fogott meg.Külön különlegessé az animében hogy az ED mindig más és a szereplők éneklik.Mindent összevetve jó anime de bennem nem hagyott túl nagy nyomot. Olyan embereknek tudom ajánlani akik most kezdték az anmézést vagy nincsenek túl nagy elvárásaik.  


Megjegyzések